Skip to main content
! Geen categorie

5 basisregels voor geweldige doucheseks

By November 24, 2021October 18th, 2023No Comments

Het lijkt erop dat seks onder de douche geen speciale voorbereiding en naleving van de regels vereist, dit is tenslotte gewone seks, alleen onder de douche. Niets zoals dit!

Als je wilt dat seks onder de douche een plezierige ervaring wordt voor jou en je vriendin, en niet zomaar een natte ervaring, moet je op deze vijf regels letten.

Ze zijn niet moeilijk te volgen en zullen je leven kwalitatief verbeteren. (Ik bedoel, dat kleine deel van je leven dat betrekking heeft op seks onder de douche). De rest blijft helaas hetzelfde.)

Bereid het landschap voor

Als, bij het combineren van woorden «romantiek in de badkamer» je hebt alleen een eenzame gedachte aan een verlaagde toiletbril, je zult het moeten proberen.

De badkamer ziet er immers, net als elke andere kamer, veel feestelijker uit (en seks onder de douche, wat je ook mag zeggen, is een feestdag) en eleganter als je hem van tevoren opruimt en kaarsen plaatst, bij voorkeur brandend.

Zelfs als deze kleine dingen onbelangrijk voor je lijken, zorg er dan voor dat ze belangrijk zijn voor een meisje.

Netheid en kaarsen helpen haar om in de juiste stemming te komen en snel te laten doorschemeren dat ze niet voor niets in de badkamer heeft gekeken.

Laat het meisje zijn gang gaan

Zelfs als je al heel lang aan het daten bent en je hebt een meisje vaak naakt gezien, het lukt je waarschijnlijk niet vaak om haar niet alleen naakt te zien, maar ook schilderachtig bedekt met zeepachtig schuim, met nat haar, staande onder een beek van water, zoals onder een tropische waterval in een shampoo-advertentie.

Zo’n spektakel is in staat om zelfs de meest stabiele relaties terug te brengen naar zuiverheid en frisheid van waarneming.

Dus, voordat je het meisje de douche in volgt, moet je haar een paar minuten alleen zien spetteren. Je kunt op diezelfde verlaagde toiletbril zitten.

Gebruik zeep

Bovendien is het vaste zeep, geen douchegel. Douchegel, vanwege het gehalte aan een grote hoeveelheid olie erin, zal de gevoeligheid van de huid verminderen, maar zeep daarentegen zal toenemen.

We hopen dat je niet erg prikkelbaar bent.

Tijd voor orale seks!

Dit is het moment om het vooroordeel weg te nemen dat seks onder de douche is — het is snelle seks.

Integendeel, hier zou, net als bij gewone seks, een plaats moeten zijn voor het voorspel, waarvoor ook orale seks voorbijgaat. Vraag het meisje om met de ene hand op de mixer te leunen en met de andere hand op de douche en zo mogelijk haar been op te heffen. Je gaat alleen naar je knieën (nou ja, al Farmacia Di Prima het andere).

Bovendien, veel meisjes die orale seks verwaarlozen met een partner op het land, vinden het niet erg om het in de douche te doen.

Ten eerste begrijpen ze dat de partner schoon is als nooit tevoren, en ten tweede maakt de overvloed aan water het voor hen om zo te zeggen veel gemakkelijker om te werken.

Kies verantwoord je pose

De meest voor de hand liggende en voordeligste positie in de krappe ruimte van een douchecabine — het staat, van aangezicht tot aangezicht, de partner omhelst de partner met haar benen.

Het voordeel van deze positie is dat het intieme spanning creëert, omdat je ogen viagra online tegenovergesteld zijn. Het nadeel van deze houding is dat je je partner daadwerkelijk op gewicht moet houden.

Laten we duidelijk zijn: je moet een zeer goede fysieke conditie hebben en enthousiast zijn over wat er gebeurt.

Anders riskeren jullie allebei een roemloze crash. Veel veiliger positie (om eerlijk te zijn, er zijn geen anderen) — «man achter».

Houd je eraan als je je sportschoollidmaatschap het afgelopen jaar alleen hebt gebruikt om je portemonnee te versieren.

Pak wat glijmiddel

Water is immers geen effectieve vochtinbrengende crème, dus laat het glijmiddel tegelijkertijd in de badkamer zijn.

Maar alleen op siliconen (niet wasbaar met water) basis. Een belangrijk punt: zorg ervoor dat er geen druppel smeermiddel op de vloer valt.

Het is extreem gemakkelijk om het aan te trekken, zodat je lang niet alleen seks onder de douche kunt vergeten, maar ook gewoon seks.

Leave a Reply

Close Menu

We Are Ziva

Comfortable, yet fashionable.

About Ziva

Dhaka, Bangladesh

T: +880 1612 383320
E: zivawear2021@gmail.com